Bröllop & fest

Här på Kilafors Herrgård möts du av historisk miljö och en spännande arkitektur med ett stort urval av möjligheter att förverkliga det perfekta bröllopet. På baksidan av herrgården finner du en hänförande utsikt över sjön Bergviken och herrgårdsparken som anlades under slutet av 30-talet av Gösta Reuterswärd .

 

Vi anordnar gärna vigsel i parken eller en kyrkrodd om ni så önskar, en oförglömlig upplevelse när brudparet anländer i den vackra träbåten och lägger till vid herrgårdens egen strand.
För bröllopsfesten finns mycket att välja på. I stora salongen, en herrgårdssal med kristallkronor och sammetsmönstrade tapeter finner du en perfekt miljö för trevliga middagar och festligheter. Den gemytliga bodegan i källaren med välvda tak och en mindre scen är lämplig för lite mindre sällskap. Verandan, en långsmal lokal med en hänförande utsikt över parken och sjön, hyser drygt 80 sittande vid bord i ljus och luftig omgivning.


Vårt kök erbjuder mat och dryck utöver det vanliga och här tummar vi verkligen inte på kvalitén. Vi använder oss av lokalproducerade råvaror endast av bästa kvalité. Bröllopsmenyn skräddarsys enligt era önskemål och vi arbetar fram förslag som passar ert tycke och smak. Vi hjälper er med allt från frisör till blommor.

Kontakt & bokning

Kontakta oss gärna för mer information eller ett personligt besök så diskuterar vi fram den perfekta lösningen för er! Hjärtligt välkomna!

Telefon

Per: 070-090 56 87

 

E-post:per.linell1@outlook.com