Konferens

Konferenser att minnas. Glöm allt du sett av traditionella konferenslokaler, här möts du av historisk miljö och en spännande arkitektur där alla rum är olika. I stora salongen som tar upp till 40 personer konfererar du i slottslik sal med kristallkronor och sammetsmönstrade tapeter. Den gemytliga spanska bodegan med välvda tak och en mindre scen är lämplig för grupper om 10-20 personer. Verandan, en långsmal lokal med en hänförande utsikt över parken och sjön Bergviken, hyser drygt 80 sittande vid bord i ljus och luftig omgivning.

 

En berömd filmtrappa upp, med än mer betagande vy över vattnet och Hälsinglands blånande berg, finns den spatiösa hallsalongen för grupper upp till c:a 20 personer, där antika vildjaktstroféer från forna tider blickar ner från väggarna. Herrgårdens anrika bibliotek, i avskildhet och med lönndörr, lämpar sig för mindre sällskap upp till 10 personer.

 

Herrgårdens museum tar c:a 30 personer och den berömda ölkällaren med ingång genom (nåja, bredvid...) vattenfallet, rymmer c:a 25 sittande vid bord runt den sprakande eldstaden.

 

Sedvanlig konferensutrustning ingår:

  • OH, whiteboard
  • blädderblock
  • papper och pennor

Herrgården har kostnadsfritt trådlöst bredband. Dessutom finns LCD-projektor att hyra.

 

Vi kan erbjuda en rad populära aktiviteter som hjälper er att komma samman under gemytliga former efter en intensiv konferensdag.

Kontakt & bokning

Be gärna om en offert för ett skräddarsytt arrangemang!

Telefon
Per: 070-090 56 87

 

E-post:per.linell1@outlook.com